فروشگاه

پرداخت هزینه لاج استرالیا
1 بهمن 1395
پرداخت هزینه سفارشات دلاری
1 بهمن 1395
نمایش همه
Placeholder

پرداخت هزینه سفارشات غیردلاری


ویزای موقت کانادا (Temporary Resident Visa) دارای انواع مختلفی می‌باشد. درخواست ویزای اقامت موقت کانادا می‌تواند به قصد توریستی، تحصیلی، کار موقت و غیره باشد. هزینه اپلیکیشن فی جهت اخذ ویزای موقت بستگی به نوع شما از سفر دارد و دارای مبالغ متفاوتی است. شما می‌توانید از این لینک مبالغ مربوط به هر نوع ویزا را مشاهده کنید.

ویزاهای دانشجویی و توریستی بیش از سایر ویزاهای کانادا متقاضی دارند که در ادامه بیشتر در مورد آن‌ها توضیح داده می‌شود.

نکاتی پیرامون ویزای دانشجویی کانادا

نکته 1: مبلغ اپلیکیشن فی برای این نوع ویزا 150 دلار کانادا بوده و این مبلغ غیر قابل بازگشت (non-refundable) می‌باشد.

نکته 2: اتباع برخی کشورها از جمله ایران، جهت اخذ ویزا می‌بایست پروسه بیومتریک را که شامل ثبت اثر انگشت و گرفتن عکس می‌باشد، ظرف 30 روز از زمانی که اپلیکیشن را ارائه (Submit) می‌کنند، طی کنند. این کار توسط یک نرم‌افزار به صورت آنلاین و در محل مرکز درخواست ویزا (VAC) صورت می‌پذیرد. شما می‌توانید از طریق صفحه Find a Visa Application Center نزدیک ترین VAC به کشور خود را پیدا کنید. امکان انجام تست بیومتریک در کشور‌های ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، کویت، بحرین و امارات برای متقاضیان ایرانی وجود دارد.  برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه نمایید.

نکته 3: انجام تست بیومتریک برای تمامی افرادی که بین 14 تا 79 سال سن دارند، الزامی است.

نکته 4: هزینه بیومتریک به صورت انفرادی 85 دلار کانادا و به صورت خانوادگی 170 دلار کاناداست.

برای دریافت پکیج اطلاعات و فرم‌های مورد نیاز صدور ویزای تحصیلی برای داوطلبان ایرانی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

نکاتی پیرامون ویزای توریستی

ویزای توریستی یکی از انواع ویزای موقت کانادا می‌باشد که برای متقاضیان شرکت کننده در سمینارها و کنفرانس‌ها، کسانی که قصد دیدار بستگان خود را دارند و گروه‌های ورزشی و هنری که قصد شرکت در رویدادی ورزشی یا هنری را دارند، صادر می‌شود.

اعتبار این ویزا به طور معمول 6 ماه می‌باشد و به صورت Multiple (اجازه چند بار ورود و خروج در طول مدت اعتبار ویزا) صادر می‌شود.

جهت دریافت ویزای توریستی لازم است ابتدا در سایت http://www.cic.gc.ca یک حساب کاربری ایجاد کرده و از اینجا فرایند Apply را آغاز نمایید.

نوع دیگری از ویزای توریستی به نام سوپر ویزا وجود دارد که برای پدران، مادران و یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های شهروندان کانادایی و کسانی که دارای اقامت دائم هستند صادر می‌شود. اعتبار این ویزا 10 سال یا تا پایان انقضای پاسپورت می‌باشد و دارندگان این ویزا در هر بار سفر به کانادا به مدت دو سال می‌توانند در کانادا اقامت داشته باشند.

پیش از ثبت سفارش ابتدا لازم است به سایت مهاجرت دولت کانادا (cic.gc.ca) مراجعه نمایید و فرم Application مربوطه خود را تکمیل نمایید. دقت نمایید که برای اپلای آنلاین لازم است که ابتدا یک اکانت (GC Key) در سایت مهاجرت کانادا ساخته و از طریق آن اکانت فرم‌های Application خود را پر نمایید. گروه پلاس ویزا برای پرداخت Application Fee خود، دو روش به متقاضیان ارایه می دهد.

روش اول: مراجعه حضوری به دفتر

متقاضیان پرداخت این هزینه، میتوانند با مراجعه حضوری به دفتر شرکت پلاس ویزا از ساعت 9 الی 19 (البته با هماهنگی قبلی)، این هزینه را با دستگاه های خود پرداز در دفتر پرداخت نمایند. کارشناسان مستقر در مرکز به مراحل پرداخت هزینه اخذ ویزا تسلط داشته و در صورت هر گونه مشکل، شما را در تکمیل ثبت نام یاری میرسانند.

روش دوم: ثبت آنلاین مشخصات

متقاضی برای پرداخت هزینه اخذ ویزا باید فرم زیر را پر کند.

1 اطلاعات پرداخت
2 پیش‌نمایش اطلاعات
مشخصات متقاضی
اطلاعات سفارش
  • برای تعیین معادل دلار آمریکا ارز مورد نظر به وب سایت xe.com مراجعه نمایید.
مبلغ پرداختی
  • قیمت: $0.00
    کارمزد تبدیل ارز که توسط بانک از کارت های ما کسر می شود برابر با 4 درصد است.
ملاحظات
  • در صورت نیاز، فایل مورد نظر خود را در این قسمت بارگذاری کنید.
شناسه محصول: ordernonusdollar.