فروشگاه

تعیین وقت مصاحبه ویزای انگلستان
1 بهمن 1395
پرداخت هزینه ویزای استرالیا
1 بهمن 1395
نمایش همه
Placeholder

هزینه اقامت دانمارک


یکی از روش های اخذ اقامت در کشور دانمارک طرح مهاجرت کارت سبز یا Green Card است که از طریق این کار اجازه موقت کار به متقاضی داده می شود. با استفاده از این کارت می توانید به مدت دو سال برای کشور دانمارک زندگی کرده و پس از ان به مدت سه سال اقامت خود را تمدید نماید و پس از ان برای اقامت دائم اقدام کنند.  اخذ اقامت بر مبنای امتیاز بندی نماید. در صورتیکه فرد گرین کارت داشته باشد به جز راه اندازی یک کسب و کار مستقل، می تواند به عنوان کارمند در شرکت های دانمارک کار نماید.

متقاضیان قبل از اقدام برای اقامت و اپلای برای گرین کارت دانمارک باید نکات زیر را مد نظر قرار دهد.

نکته اول: ارزیابی کامل فرصت های شغلی در دانمارک از اولین مراحل اپلای برای گرین کارت دانمارک است. گروه پلاس ویزا به متقاضیان پیشنهاد می کند که با جستجو در وب سایت های فرصت شغلی در دانمارک و جستجوی کلمه vacancy در ادارات مختلف، اطلاعات بیشتری در این خصوص بدست اورند.

نکته دوم: کسانی که در داخل دانمارک تحصیل کرده اند فرصت های شغلی بسیاری برایشان وجود دارد. ولی برای افرادی که خارج دانمارک تحصیل کرده اند باید ابتدا مدرکشان در وزارت علوم دانمارک بررسی شده باشد و در صورت عدم نیاز به مجوزهای بیشتر، امکان استفاده از مدرک برای اپلای برای گرین کارت را دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این لینک مراجعه نمایید.

نکته سوم:  حداکثر پس از شش ماه پس از دریافت اقامت دائم در دانمارک، متقاضی می بایست یک آدرس دائم در این کشور داشته باشد. برای این که گرین کارت باطل نشود متقاضی می بایستی شغلی داشته باشد که حداقل 50 هزار کرون دانمارک درامد ماهیانه داشته باشد. در صورتیکه شما آدرس ثابت و درامد کافی نداشته باشد امکان ارسال دعوت نامه به اعضای خانواده خود برای ورود به دانمارک ندارند.

شرایط  موردنیاز برای اپلای گرین کارت

برای اپلای گرین کارت، متقاضی حداقل به 100 امتیاز نیاز دارید. امتیازات براساس سطح تحصیلات، مهارت زبان و قابلیت سازگاری می‌باشد. این سه معیار و امتیازات مربوط به هر کدام در ادامه توضیح داده شده است. همچنین شما باید مدارکی دال بر توانایی مالی خود برای پوشش هزینه های سال اول اقامت در دانمارک ارائه دهید. در سایت دانمارک این شرایط مالی قابل مشاهده است.

امتیاز مربوط به سطح تحصیلات

امتیازی که شما بابت مدرک تحصیلی خود کسب می‌کنید بر اساس معادل تبدیل شده آن مدرک در دانمارک است. دلیل این امر تفاوت بین مدارک کشورها است. به طور مثال مدرک فوق لیسانس یک کشور ممکن است معادل مدرک لیسانس دانشگاه‌های دانمارک باشد، بنابراین امتیاز شما بر اساس مدرک معادل شده و نه مدرک ارائه شده، محاسبه می‌شود. برای گرفتن امتیاز سطح تحصیلات، شما می‌بایست در ابتدا حداقل دارای مدرکی معادل مدرک لیسانس دانمارک باشید.

مدرک لیسانس برای شما 30 امتیاز به همراه خواهد داشت و چنانچه دارای مدرک فوق لیسانس و دکترا باشید به ترتیب 60 و 80 امتیاز کسب می‌کنید. همچنین اگر رشته تحصیلی شما جزو رشته‌هایی باشد که کشور دانمارک دچار کمبود نیرو در آن بخش است، 30 امتیاز بیشتر نصیب شما خواهد شد. لیست در این لینک  لیست رشته های آمده است است.حداکثر امتیازی که به خاطر مدرک تحصیلی می توان کسب کرد برابر با 130 امتیاز است.

امتیاز مربوط به مهارت های زبان

برای کسب امتیاز مهارت زبان، باید مدرک یکی از زبان‌های دانمارکی، سوئدی، نروژی، انگلیسی و یا آلمانی را داشته باشید و این مدرک در کمتر از دو سال گذشته گرفته شده باشد. برای زبان‌های آلمانی و انگلیسی، مدرک شما تبدیل به معادل دانمارکی، نروژی یا سوئدی آن خواهد شد و بین 20 تا 40 امتیاز کسب خواهید کرد. با داشتن دو مدرک زبان امتیاز بیشتری می توان کسب کرد. زبان برای شما حداکثر 40 امتیاز خواهد داشت . در این لینک  اطلاعات تکمیلی در مورد زبان های مورد پذیرش و معادل آن ها آورده شده است.

امتیاز مربوط به قابلیت سازگاری

در صورتی که بیش از یک تا سه سال در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا تحصیل کرده باشید یا یک تا دو سال متوالی در این کشورها کار کرده باشید، 5 تا 10 امتیاز خواهید گرفت. دانستن زبان دانمارکی نیز 5 امتیاز دارد. حداکثر امتیازی که در این بخش می توان اخذ کرد برابر با 15 است.

هزینه اپلای گرین کارت دانمارک

پیش از ارائه درخواست گرین کارت، شما می‌بایست یک شناسه سفارش (Case Order ID) برای خود ایجاد کرده و هزینه اپلای خود را نیز پرداخت کنید. از طریق این لینک می‌توانید به صفحه Login وارد شوید و  شناسه سفارش (Case Order ID) را دریافت کنید. پس از اپلای می‌بایست پرداخت خود را نیز انجام دهید. این مبلغ، هزینه های به جریان افتادن پرونده شما را پوشش می‌دهد و قابل پس گرفتن (Refundable) نمی‌باشد. چنانچه شما بیش از مبلغ مورد نظر پرداخت کنید، مقدار اضافی به شما بازگردانده خواهد شد، اما چنانچه کمتر از مبلغ مورد نیاز پرداخت کنید، پرونده شما رد خواهد شد. مبالغ اپلای در ابتدای ماه ژانویه هر سال تعیین می‌شود.

بعد از انجام کارهای اپلای Case Order ID به ایمیل شما ارسال می‌شود. حال می‌توانید با استفاده از فرم زیر سفارش پرداخت هزینه ویزای اقامت (گرین کارت) دانمارک را ثبت نمایید تا ما با استفاده از مشخصات شما پرداخت مورد نظر را به انجام برسانیم. پس از انجام پرداخت، ما فایل رسید پرداخت را در حساب کاربری شما در سایت قرار می‌دهیم تا آن را دریافت نموده و به صورت رنگی چاپ کنید و به عنوان یکی از مدارک مهم با خود به سفارت دانمارک ببرید.

با توجه به پیچیدگی محاسبه مبلغ قابل پرداخت ریالی و اضافه شدن مبالغ متفاوت برای انواع مختلف ویزای اقامت دانمارک، جهت محاسبه مبلغ قابل پرداخت لازم است قبل از ثبت سفارش با گروه پلاس ویزا تماس بگیرید. پس از مشخص شدن مبلغ پرداختی، گروه پلاس ویزا برای پرداخت Application Fee، دو روش به متقاضیان پیشنهاد می دهد.

روش اول: مراجعه حضوری به دفتر

متقاضیان پرداخت این هزینه، میتوانند با مراجعه حضوری به دفتر شرکت پلاس ویزا از ساعت 9 الی 19 (البته با هماهنگی قبلی)، این هزینه را با دستگاه های خود پرداز در دفتر پرداخت نمایند. کارشناسان مستقر در مرکز به مراحل پرداخت هزینه اخذ ویزا تسلط داشته و در صورت هر گونه مشکل، شما را در تکمیل ثبت نام یاری میرسانند.

روش دوم: ثبت آنلاین مشخصات

متقاضی برای پرداخت هزینه اخذ ویزا باید فرم زیر را پر کند.

1 اطلاعات پرداخت
2 پیش‌نمایش اطلاعات
مشخصات متقاضی
اطلاعات سفارش
  • برای وارد کردن معادل دلار آمریکا سفارشات غیر دلاری، قبل از ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.
مبلغ پرداختی
  • قیمت: $0.00
    کارمزد تبدیل ارز که توسط بانک از کارت های ما کسر می شود برابر با 4 درصد است.
ملاحظات
  • در صورت نیاز، فایل مورد نظر خود را در این قسمت بارگذاری کنید.
شناسه محصول: Denmarkgreencard.